Over deze website

Informatieve website

Deze website heeft als doel informatie te bieden aan bewoners en bezoekers van Geel Bel. U vindt er bezienswaardigheden, nuttige adressen en actuele berichten uit Bel. Het doel van deze website is niet commerciëel en ze bevat geen publiciteit. Daarnaast worden er geen standpunten ingenomen of verdedigd en wordt de berichtgeving neutraal opgevat.

Het is mogelijk dat bepaalde informatie op deze website onvolledig of onjuist is. In dat geval vragen wij uw medewerking om dit te melden. Opmerkingen en aanvullingen op de inhoud van deze website kunnen steeds gemaild worden naar Hans Claesen via info@geelbel.be of het contactformulier.

Verenigingen

Verenigingen uit Bel die nood hebben aan een kanaal om hun boodschap te verspreiden, kunnen van deze website gebruik maken. Het volstaat om ons uw boodschap - zoals een aankondiging van een evenement of contactgegevens - te bezorgen via info@geelbel.be of het contactformulier.

Doe mee!

Wie actief wil meewerken aan de inhoud kan hiervoor een account aanmaken op deze website via deze registratielink. Na goedkeuring kunnen geregistreerde personen zelf blogberichten plaatsen die op de homepagina van deze site verschijnen. 

Deze pagina delen op sociale media